Logo Beachclub Stroombroek

Personeelsfeest Gelderland

Een sportief en uitdagend personeelsfeest boekt u bij Kabelwaterskibaan Stroombroek in Gelderland. Naast ons grote aanbod van unieke activiteiten kunt u bij ons ook terrecht voor een onvergetelijke feestavond.

Vier het hier
Een personeelsfeest bij Kabelwaterskibaan Stroombroek is er een om nooit te vergeten. Kies uit ons grote aanbod van activiteiten met aansluitend een onvergetelijke feestavond. De ongedwongen sfeer, de goede service, verwennerij aan hapjes zijn de ingredienten voor een geslaagd personeelsfeest. Het hele jaar zijn wij beschikbaar voor welke gelegenheid dan ook.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over het vieren van een personeelsfeest bij Kabelwaterskibaan Stroombroek in Gelderland rustig verder op onze website. Hier kunt u meer lezen over onze groepsarrangementen en sfeer proeven van een gezellig dagje uit bij onze Kabelwaterskibaan. Wilt u meer weten over wat wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@kabelwaterskibaan.nl of bel met telefoonnummer: 0314-395283.

Bezoek de website