Logo Beachclub Stroombroek

Teamuitjes Gelderland

De leukste teamuitjes in Gelderland boekt u bij Kabelwaterskibaan Stroombroek. Maak kennis met onze gezellige sporten als wake boarden en waterskiën en beleef een onvergetelijke dag vol fysieke uitdaging en ontspanning.

Wij verzorgen het graag voor u
Ons programma dat onderdeel is van een van de leukste teamuitjes in Gelderland, start met waterskiën al dan niet in combinatie met diverse andere gezellige activiteiten. Wij beschikken over de langste skibaan van Nederland en weten daarmee korte wachttijden te garanderen. Wissel uw sportieve ervaringen van de dag uit bij een goed verzorgd buffet of uitgebreide barbecue. Ook speciale buitenactiviteiten waarbij u volop kunt genieten van de prachtige natuur die de Achterhoek rijk is organiseren wij graag voor u inclusief een onvergetelijke feestavond.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over de leukste teamuitjes in Gelderland rustig verder op onze website. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: info@kabelwaterskibaan.nl of bel ons: 0314-395283.

Bezoek de website