Logo Beachclub Stroombroek

Vrijgezellenfeest Gelderland

Kies voor een sportief vrijgezellenfeest en vier het bij Kabelwaterskibaan Stroombroek Gelderland. Met totale lengte van 995 meter, beschikken wij over de langste skibaan van Nederland.

Even sportief als divers
Naast het beoefenen van een extreme sport als waterskiën en wakeboarden kunt u bij ons onder het genot van een hapje en drankje heerlijk ontspannen op ons grote terras. Maak kennis met onze zeer complete arrangementen waarbij wij de dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of goed verzorgd buffet. Daarnaast organiseren wij verschillende buitenactiviteiten waarbij u volop kunt genieten van de mooie natuur die de Achterhoek rijk is. Op deze manier wordt het vieren van een vrijgezellenfeest bij Kabelwaterskibaan Stroombroek in Gelderland even sportief als divers.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over een vrijgezellenfeest in Gelderland bij Kabelwaterskibaan Stroombroek rustig verder op onze website. Heeft u nog vragen? Stel ze ons gerust door een e-mail te sturen naar info@kabelwaterskibaan.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0314-395283. Wij staan u graag te woord!

Bezoek de website